pondělí 7. září 2015

jf

https://jungefreiheit.de/debatte/kommentar/2015/nach-dem-rausch-folgt-der-kater/

Nach dem Rausch folgt der Kater  / kocovina přijde, určitě..

   Vymyšleno  levicovými seskupeními a lobbyistickými skupinami a nyní  propagováno i  bulvárním Bildem : „Refugees welcome“. Poselství letní pohádky 2015 v Německu, píše Junge Freiheit. Desítky tisíce lidí denně v Mnichově a jinde vítají imigranty a dojímá to i zahraniční média.  
  Nikoho nenechá chladným pohled na trpící dítě. Koho to nedojme, nemá srdce, ale kdo cítí lítost a domnívá se, že se spasí darem, nemá rozum.  Může to tak pokračovat dál? Ale po této  euforii přijde kocovina. Vlna imigrantů nebude mít konce. Miliony se daly na pochod. A Německo tento pochod zrychluje  místo, aby to brzdilo.
   Reportér JF navštívil Makedonii a Řecko a píše, že německé Willkommen z mnichovského nádraží se šíří jako lavina mezi imigranty, stejně jako nesmysly Merkelové o tom, že Dublinský protokol nemusí platit. Neexistuje žádná  brzda.
    Právo na azyl, to už neplatí, platí pro všechny, všichni jsou vítáni. Odsun falešných azylantů se nekoná a nebude konat, není dostatek politické vůle. Imigranti si přivedou celé rodiny a všichni se napojí na štědrý sociální systém. Již nyní mají evropské země obrovské problémy s imigranty z arabských islámských zemí. Nábožensko etnické protiklady řadu desetiletí vedou k válkám na Blízkém východě. Bude to časová bomba spící v Německu.
    Jak dlouho se ještě nechají Němci obelhávat nezodpovědnými politiky? Ještě tři, pět nebo deset milionů imigrantů. Jednoduše to etnikum, které staletí určovalo charakter země bude biologicky nahrazeno. S tím se mnozí už smířili. Realita se mění. Fatalismus bude mít katastrofické následky, πάντα ῥεῖ, vše plyne.
  Ale naštěstí jiné evropské národy nesdílí tento německý fatalismus a dětskou radost mnichovského nádraží, ostatní země nebudou míchat šlichtu, kterou Německo kuchtí.
V Británii se i Labour party staví proti imigraci, většina Britů by už ráda opustila Evropskou unii, pokud by se nyní konaly ve Francii volby, zvítězí Marine le Pen, v Rakousku jsou nejsilnější stranou Svobodní a ti všichni tu hrůzu zastaví.
    JF píše, že elity v politice a v médiích brání otevření smysluplné debaty o azylové politice. To už asi nelze, pokud projdete kanály německé televize máte pocit, že jste na shromážděních nějaké náboženské sekty pár minut před kolektivní sebevraždou. JF je evidentně hlas volající na poušti.
     JF píše, že v médiích se musí ventilovat hlas lidu, ale jde o lid? V Německu odjakživa panuje jakási jednota vůdců a lidu, to je primérní fatalismus tohoto jinak obdivuhodného národa. Lid původně nepřijal intrikánku Merkelovu, ale nakonec ji akceptoval a smířil se s ní, navíc ekonomické výsledky státu, na nichž nemá minimální zásluhu, vydává za své. Ekonomická katastrofa by mohla změnit běh událostí, ale není na obzoru. Bohužel...
    Junge Freiheit 

Žádné komentáře:

Okomentovat